Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Alt hvad vi var" by Lara Prescott ~ Book PDF Kindle ePub Free

Alt hvad vi var

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Alt hvad vi var
  • Author : Lara Prescott
  • Release Date : January 14, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2510 KB

Description

EN DRAMATISK FORTÆLLING OM, HVORDAN KÆRLIGHED OG KUNST KAN FORANDRE VERDEN.


1949 – Sovjetunionen.
Manuskriptet til kærlighedsromanen Doktor Zjivago af den berømte forfatter Boris Pasternak, bliver af myndighederne stemplet som systemkritisk og bandlyses, inden det når at blive udgivet. Forfatterens nære ven, elskerinde og muse, Olga Ivinskaja, bliver sendt i arbejdslejr. Manuskriptet smugles ud af landet, og romanen bliver en international sensation.
1956 – Washington D.C.
CIA planlægger at bruge Pasternaks roman som vÃ¥ben i Den Kolde Krig. Agenterne, der skal i spil, er imidlertid ikke som spioner er flest. To maskinskriversker – den charmerende, erfarne Sally og den lovende nybegynder Irina – fÃ¥r deres livs udfordring: De skal smugle romanen tilbage ind i Sovjetunionen, koste hvad det vil.
Da Lara Prescott debuterede med ALT HVAD VI VAR, røg bogen direkte ind pÃ¥ New York Times’ bestsellerliste. Romanen er oversat til 30 sprog.
Lara Prescott har i flere år arbejdet som politisk kampagnestrateg i Washington D.C. Hun bor i Austin i Texas med mand, hund og katte.
ALT HVAD VI VAR er en gribende roman inspireret af den utrolige historie om, hvordan en af 1900-tallets største kærlighedsromaner blev brugt i et storpolitisk koldkrigsspil. De mennesker, der var tæt på, både i Øst og i Vest, har nu fået deres egen fortælling om kærlighed, pligt og selvopofrelse under Den Kolde Krig.


Books Free Download "Alt hvad vi var" PDF ePub Kindle